Service på Malingssprøyter

Vi har komplett service og dele-program for alle våre malingssprøyter. Skulle uhellet være ute, ring oss og vi hjelper deg med og løse problemet.

Å gå til anskaffelse av en malingssprøyte en kostbar investering. Tar du vare på investeringen din så vil den gi deg mange timers problemfri driftstid.

Renhold er nøkkelordet her. En maleingssprøyte som settes bort uten skikkelig rengjøring over lengre tid kan koste en dyrt. I verste fall havari.

Malingssprøytene tåler å stå med maling i en viss periode. Dersom du avslutter en jobb og skal fortsette igjen om noen dager, så går dette fint dersom du snur dysa 90 grader. Dette gjelder ikke hvis du bruker to-komponent maling/lakk.

Rengjør alltid malingssprøyten med det som tynner den malingen du har brukt. Det holder å spyle igjennom systemet om den skal i bruk igjen innen en måned. Skal den derimot settes bort for et år eller mer så bør du demonter og vask alle vitale deler som har hvert i kontakt med maling. Vær nøye med renhold så starter malingssprøyten opp uten problemer ved neste malejobb.

Vi er tilgjengelig alle hverdager mellom 10:00-16:00. Utenom åpningstiden kan du legge igjen en beskjed eller sende oss en email så svarer vi så fort vi kan.

Ta alltid kontakt før du sender oss en maskin til service!

Reperasjon og service:

Vi utfører alle type reperasjoner og servicer på alle maskiner kjøpt hos Nordic SprayTech. Vi benytter kun originale reservedeler. Kun erfarne fagkyndige utfører service og reperasjoner.

Ta kontakt for å bestille service/reperasjon.


Reservedeler:

Trenger du reservedeler, manualer, dokumentasjon eller har spørsmål rundt reservedeler? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg finne de deler du trenger. Vi har stort reservedelelager og lang ergaring med alle Nordic SprayTechs malingssprøyter.


Frakt og fraktomkostninger:

Malingssprøyter som sendes oss bør alltid pakkes godt i original emballasje. Hvis du ikke har original emballasjen så anbefaler vi at du leverer maskinen direkte til oss. Dette er spesielt viktig når du har en større og tyngre maskin.

Merk, vi tar ikke ansvar for skader på din malingssprøyte grunnet dårlig innpakking!

Fraktomkostninger:

  1. Kostnader for innsendelse og retur av malingssprøyter til reperasjon og service dekkes av kunden.
  2. Ved garantireparasjoner dekker Nordic SprayTech retur av din malingssprøyte.


Om garanti:

Det er 2 års garanti på alle Noridc SprayTechs malingssprøyter. Garantien dekker ikke normal slitasje, overbelastning eller tydelig brukerfeil. På malingssprøyter til professionelt formål er det iht kjøpsloven 6 måneder garanti på næringskjøp. Merk at vi ønsker alltid å finne løsninger for deg og din utfordring.
Garantireperasjoner skal utføres av Nordic SprayTech eller et serviceverksted godkjent av oss. Utføres reperasjoner av andre eller på egenhånd gjelder ikke garantien.

Er garantiperioden utløpt og du er usikker på om det lønner seg å påkoste en reperasjon, så ta kontakt så finner vi en løsning.